Flere og flere koreanske kjendiser deler sine personlige liv i og utenfor underholdningen gjennom sine Instagram-kontoer. Det er på en måte deres måte å vise til fansen hver del av seg selv og minner som er dyrebare for dem.

hwang-in-yeop(Foto: Hwang i Yeops offisielle Instagram-konto)

Hwang In Yeop er fanget oppmerksomheten til fansen hans gjennom sine nylig opplastede babybilder

For nylig lastet Koreas stigende stjerne og «True Beauty»-skuespiller Hwang In Yeop opp på Instagram-kontoen sin en serie av hans bedårende babybilder. Han viste sitt søteste og klareste smil og skrev også en bildetekst 'Jeg skal ha det bra.' I løpet av få minutter skapte skuespillerens innlegg allerede en buzz på nettsamfunnet og var i stand til å få nesten 2 millioner hjertereaksjoner.

hwang-in-yeop(Foto: Hwang i Yeops offisielle Instagram-konto) (Foto: Hwang i Yeops offisielle Instagram-konto)

Fansen hans kan ikke skjule sin lykke når de ser de nylig opplastede bildene av favorittidolet deres. Hwang In Yeops sjarmerende babybilder er langt fra hans tidligere dramaroller, som er hardhodet og opprørske. Men den 30 år gamle skuespilleren var i stand til å fordype seg i hver karakter han hadde portrettert.I to av de siste prosjektene hans, '18 Again' og 'True Beauty', spilte Hwang In Yeop rollen som en student som er langt fra hans alder. Han sa til og med i et av magasinintervjuene at han i en alder av 30 år er mer enn klar for å spille mer sexy og modne roller. Han vil bryte grenser og prøve nye ting. Beviser at Hwang In Yeop er dedikert til sitt arbeid og valgte karriere som skuespiller.

Du kan også lese: Moon Ga Young blir emosjonell når han leser Hwang i Yeop og ASTRO Cha Eunwoos brev

'True Beauty'-skuespilleren Hwang i Yeop er mer enn klar til å skildre sexy og modne roller

Mange ganger hadde han nevnt at det egentlig var drømmen hans å bli skuespiller; nå som han allerede er i søkelyset, vil han garantert ha en lys fremtid foran seg. Starter fra hans enorme popularitet. Siden han aksepterte rollen som Han Seo Jun i den nettfilmbaserte serien «True Beauty», har karakteren hans og til og med Hwang In Yeop selv fanget oppmerksomheten til mange. Faktisk, fra 2 millioner Instagram-følgere, klarte han å få nesten 7,9 millioner følgere på bare én måned! Hwang In Yeops karisma er uunngåelig.

Han har vært opptatt med mange magasinopptak og intervjuer, noe som gjør ham mer fremtredende i moteindustrien. Allerede før skuespillet hans begynte, hadde Hwang In Yeop allerede en interesse for mote. Hans sterke figur og perfekte visuelle kan lett gjøre det på rullebanen, pluss hans smak i mote er utmerket.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Hwang In-yeop (@hi_high_hiy)

Hwang In Yeop deltok også på flere moteshow fra kjente merker. Ved siden av skuespill viser han også sitt talent innen mote. Han er også en god sanger, han sang til og med en av dem i dramaet 'True Beauty'. Fra hans søte babybilder, hvem ville trodd at en person som Hwang In Yeop ville bli en fin ung mann.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Hwang In-yeop (@hi_high_hiy)

Mange venter allerede på hans kommende prosjekter. Han er tidligere i samtaler om å spille i et annet nettfilmbasert drama, 'Annarasumanara', sammen med den koreanske hjerteknuseren Ji Chang Wook. Selv om det ikke er noen bekreftelse ennå, håper fansen av Hwang In Yeop allerede at skuespilleren vil akseptere prosjektet for å vise en ny side av karakteren hans.

Du kan også lese: Hwang In Yeop kan muligens spille hovedrollen i det nye Netflix-dramaet 'Annarasumanara' sammen med Ji Chang Wook

Hva kan du si om babybildene til Hwang In Yeop, og i hva slags drama vil du se Hwang In Yeop? Gi oss beskjed i kommentarene!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins.