'You're Beautiful' er en romantikk-komedieserie som forteller historien om Mi Nyu, som forkledde seg som en mann ved navn Go Mi Nam for å være en del av det berømte guttebandet A.N.JELL. Reisen hennes begynte å endre seg da hun lærte å komme overens med bandkameratene Tae Kyung (Jang Geun Suk), Shin Woo (Jung Yonghwa) og Jeremy (Lee Hong Ki).

Rolleoppdatering «You're Beautiful» 2021: Hvor er Jang Geun Suk, Park Shin Hye, CNBLUEs Yonghwa og Lee Hong Ki Now?(Foto: SBS)

Tolv år senere, og tonnevis av nye K-dramaer dominerer allerede skjermene, føler noen fans fortsatt nostalgiske over dramaets OST og rollebesetning. For å oppdatere deg om 'Du er vakker'-karakterene, her er de siste nyhetene om dem.

Jang Geun Suk

Karakteren hans som den kalde og arrogante vokalisten til bandet A.N.JELL, fanget seernes hjerter med Jang Geun Suks sterke tilstedeværelse og sjarm på skjermen. Sanger-skuespilleren jobbet umiddelbart på sitt neste romansedrama i 2010 i 'Mary Me! Mary' og 'Love Rain' med SNSDs YoonA i 2012. Han slo seg sammen med IU i dramaet 'Bel Ami' i 2013. Tre år senere spilte Jang Geun Suk rollen som Baek Dae Gil i SBS' 'The Royal Gambler' med Yeo Jin Goo.Jang Geun Suk og SNSDs Sooyoung(Foto: Jang Geun Suk og SNSDs Sooyoung Official Instagran)

Hans siste serie var 'Switch' i 2018. I august gledet fansen seg da forskjellige medier rapporterte at Jang Geun Suk endelig vil gjøre comeback på den lille skjermen med Kakao TV-er'Landsdagbok ved en tilfeldighet'også kjent som 'Accidental Country Diary' med SNSDs Sooyoung. Men så i september ble dramaets produksjon avlyst på grunn av noen omstendigheter.

Park Shin Hye

Park Shin Hye begynte å bygge navnet hennes gjennom 'You're Beautiful.' Som hennes første kvinnelige hovedrolle ble skuespillerinnen en av de etterspurte ledende damene i Kdramas.

Park Shin Hye(Foto: Park Shin Hye Offisiell instagram)

Hun jobbet igjen med Jung Yong Hwa i 'Heartstrings', og slo seg sammen med de hotteste ledende mennene, nemlig Lee Min Ho ('The Heirs'), Lee Jong Suk ('Pinocchio'), Kim Rae Won ('Doctors'), og Hyun Bin ('Memories of the Alhambra'). Bortsett fra serier, blomstret Park Shin Hye også karrieren sin med å delta i filmer som 'Miracle in Cell No.7' og '#Alive.'

Park Shin Hye(Foto: Salt Entertainments offisielle Instagram)

Hennes siste drama var 'Sisyphus: The Myth' som ble avsluttet i april i fjor. Park Shin Hye har nå pause etter å ha kunngjort at hun er gravid med sitt første barn og forbereder bryllupet sitt med skuespilleren og mangeårige kjæresten Choi Tae Joon.

LES OGSÅ: Park Shin Hye gravid med første barn + å knytte knute med mangeårige kjæreste Choi Tae Joon

Jung Yonghwa

Idol-skuespilleren Jung Yonghwa vant sin første New Star Award i 'You're Beautiful' som en anerkjennelse for sin opptreden som en ny kunstner i utvikling. Fra å være en andre hovedrolle, spilte Yonghwa umiddelbart hovedrollen i MBCs romanseserie 'Heartstrings' med Park Shin Hye.

Jung Yong Hwa(Foto: KBS offisielle Instagram)

I 2013 samarbeidet han med Yoon Eun Hye og Lee Dong Gun for første gang med «Marry Him If You Dare». 'The Three Musketeers' og 'The Package' var de siste dramaene til Yonghwa før han vervet seg til militæret i 2018 og ble utskrevet i 2019.

Jang Na Ra og Jung Yong Hwa(Foto: KBS offisielle Instagram)

Yonghwa fokuserte på å produsere musikk med medlemmene sine og tok senere en beslutning om å gjøre comebacket på den lille skjermen med mysterie-fantasy-dramaet 'Sell Your Haunted House' i april, hvor han slo seg sammen med den allsidige skuespillerinnen Jang Nara.

Akkurat som Jung Yonghwa, er Lee Hong Ki et idol og skuespiller som liker begge bransjene. Etter sin dramadebut med 'You're Beautiful', fikk Hong Ki sin neste rolle i 2011-serien 'Muscle Girl' etterfulgt av 'Bride of the Century' og 'Modern Farmer' i 2014, 'A Korean Odyssey' i 2017 og hans siste drama var 'Melting Me Softly' som ble sendt i 2019.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Hongki Lee (@skullhong12)

Lee Hong Ki er nå opptatt med å produsere musikk og har vært aktiv i forskjellige variasjoner og radioprogrammer som vert.

I TILFELLE DU GISTE DET: 'Misaeng' rollebesetningsoppdatering 2021: Her er det neste for Im Siwan, Kang Ha Neul, Byun Yo Han og mer

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins.