Lee Je Hoon har prydet forsiden av The Big Issue Koreas 251. utgave og har benyttet anledningen til å snakke om hans kommende drama 'Moe to Heaven'. Rollen hans er ganske interessant her siden han spiller en tidligere straffedømt.

Lee Je Hoon snakker 'Move to Heaven'-rolle, plot

For øyeblikket spiller skuespilleren fortsatt i det høyt rangerte SBS-dramaet 'Taxi Driver'. Men den 14. mai vil hans nyeste Netflix-originalserie, «Move to Heaven», bli droppet allerede. Fans kan få øye på karakteren i to vidt forskjellige serier og karakterer.

I følge Lee Je Hoon var det å lese manuset for første gang nok til å få ham til å føle seg knyttet til historien. Han sa at han aldri følte så mye sympati for en karakter i sin tid som skuespiller, og at han aldri felte så mange tårer bare ved å lese en scene. Han delte også at han lærte mye om traumerensere og sykdommen Aspergers syndrom på grunn av dette prosjektet.'Move to Heaven' handler om en tidligere straffedømt som føler seg ganske håpløs med tanke på fremtiden. Denne eks-dømte heter Jo Sang Gu, karakteren spilt av Lee Je Hoon. Sang Gu ville se livet hans forandret seg da nevøen hans, Han Gu Ru, som har Aspergers syndrom, ble betrodd ham. Han Gu Ru spilles av Tang Jun Sang.

LES OGSÅ: Kim Jung Hyun ber om unnskyldning til rollebesetningen og mannskapet på K-Drama 'Time' + Fans står bak skuespilleren etter å ha forlatt O& Entertainment

De to ville slå seg sammen for å jobbe som traumerusere eller de som rydder opp åsteder og sorterer ut eiendelene til en avdød person. Denne korte oppsummeringen av handlingen alene er nok til å vise at serien ville handlet om en blanding av hjertevarmende ting – viktigheten av familie, verdien av kommunikasjon, behovet for å forstå sykdommer som Aspergers, og nødvendigheten av håp. Det plasserte absolutt en kontekst til det Lee Je Hoon sa om rollen hans og hele showet.

'Det er et veldig bra menneskelig drama, så jeg håper mange ser det,' sa han også. 'Ulike hendelser i samfunnet vårt er virkelig innlemmet i dette dramaet,' la han til.

Lee Je Hoon forvandler sitt utseende for nytt drama

Bortsett fra å ta på seg følelser han aldri før har følt på grunn av denne nye rollen; han måtte også forvandle seg til noen seerne ville kjenne som en håpløs, tidligere straffedømt. Han har aldri spilt en før, så han måtte gjennomgå noen endringer for å fremstille karakteren godt. Han måtte endre håret og hvordan han beveger seg.

I mellomtiden forventes det at fans av 'Taxi Driver' vil bli overrasket over Lee Je Hoons karakter i 'Move to Heaven'.

'Taxi Driver's' rangeringer har kontinuerlig skutt opp ettersom ukene går på grunn av det interessante plottet og Lee Je Hoons skildring. Showet er basert på den populære nettfilmen med samme navn, 'Taxi Driver', og dreier seg om en mystisk taxitjeneste som kan ta hevn på vegne av ofre som ikke kan få den rettferdigheten de ønsker gjennom loven eller domstolen.

Lee Je Hoon spiller Kim Do Gi, en tidligere spesialstyrkeoffiser og sjåføren for denne mystiske tjenesten.

Fra en offiser til en tidligere straffedømt.

Som sagt, 'Move to Heaven' faller 14. mai klokken 16.00. KST.

I TILFELLE DU GLEMT DET: Mer av 'Vincenzo': Møt de ikoniske medlemmene av Cassano Geumga-familien

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Annie Dee.