Slutten på hovedhistorien har kommet i ' Romantisk doktorlærer Kim ' og selv om noen av valgene er smarte, føles det for det meste som en forhastet avslutning på emner som trengte litt mer. På den annen side, hvis du har sett frem til en knyttnevekamp mellom Yoon-wan og lærer Kim, kan du skrape det av ønskelisten din. Alt i alt gir slutten det den med rimelighet kunne ganske godt.

' Romantisk doktorlærer Kim ' har vært ganske fokusert på følelser og moralske kamper som en serie. Den har ikke gjort den beste jobben til enhver tid, og jeg har snakket om at de har forlatt de mest utfordrende konseptene mange ganger før. Uansett har skaperne fortsatt prøvd å beholde dette pågående temaet mens de gir etter for de kommersielle kravene. Den siste episoden er en kulminasjon av den viktigste moralske kampen og presenterer en beseiret skurk.Yoon-wan ( Choi Jin-ho-I ) har ikke vært en interessant antagonist, og jeg synes synd på det tapte potensialet til skuespilleren og den moralske kampen en mindre tegneserieaktig ville ha ført med seg. Jeg synes det stille nederlaget hans er passende, og jeg er glad vi ikke går inn i prosessen med hans fall, men jeg føler at noen som har tatt opp så mye av serien med sine gjerninger, trenger mer tid og oppmerksomhet. Jeg antar at skaperne rett og slett unngår dette på grunn av hvor enkel karakteren hans er.

Det er andre emner som ikke blir behandlet, for eksempel In-beoms ( Yang Se-jong ) karakterendringer og hans målrettede overgrep mot Yeon-hwa ( Seo Eun-su ). Det er ingen måte disse kunne ha blitt håndtert på så kort tid, men en stenging ville vært fint. I stedet går dyrebar tid til den høyst unødvendige skadeskremselen for lærer Kim ( Han Seok-Kyu ). Episoden sliter mellom å injisere nye ting for å holde seerne se til slutten og å lukke noen eldre plotpunkter.

Når det gjelder de diverse tingene som blir avsluttet, er det hyggelig å se det skje selv om de fleste dramaer ville forlatt dem. Utgaven av Dr. Moon's ( Tae In-ho ) juks blir brakt tilbake og vi finner endelig ut om den overraskende ikke-dramatiske tidligere forbindelsen mellom formann Sin ( Joo Hyeon ) og lærer Kim. Kanskje det var mer til sistnevnte, men mangel på tid endret dette.

Jeg forlater hovedhistorien om 'Romantic Teacher Doctor Kim' med blandede følelser. Serien er definitivt feil, og som seer er jeg svært skuffet over å se den falle fra sin tidlige nåde. Som en anmelder som vet hvordan denne bransjen behandler historier og hvordan rangeringer påvirker dette, forstår jeg hvorfor noen problemer ikke kunne unngås, men synes likevel skrivingen er problematisk. På slutten av dagen er serien underholdende, velspilt og den byr på det de fleste seere ønsker å se.

' Romantisk doktorlærer Kim ' er regissert av Yoo In-sik , skrevet av Kang Eun-kyeong og funksjoner Han Seok-Kyu , Yoo Yeon-seok , Seo Hyeon-jin og Kim Hong-pa .

Kilde: HanCinema