Ved å komme nærmere Joon-woo, har Mi-jo innsett den forferdelige sannheten at hun har en veldig personlig tilknytning til den unge mannen. Dette bringer opp alle slags filosofiske spørsmål om hvilket ansvar en udødelig kvinne skylder overfor samfunnet for øvrig, eller til vennene sine. Vi lurer også på hvilken frykt Mi-jo legitimt kan ha om verden rundt henne i lys av alt dette. Akk, 'Kjærlighet til tusen mer' ender bare opp med å ta opp den desidert mindre interessante romantiske vinklingen av alt dette.

Jeg må innrømme at jeg noen ganger synes det er forvirrende, hvordan nettdramaer kan bli frontet av slike åpenbart sterke konsepter, bare for å forutsigbart ha underveldende avslutninger fordi det ikke er mulig å løse alle problemene som har blitt presentert. Og egentlig prøver ikke produksjonsteamet her engang. Mye av den siste episoden er sentrert rundt en rapkonsert. Jeg har ingenting imot rap- ærlig talt, lydsporet er en av de sterke sidene i 'Kjærlighet til tusen mer' . Det var bare så mye mer som skjedde her som ikke ble ordentlig løst.

Som, hva skal vi si om den illevarslende avsløringen i siste øyeblikk om Jasons bakhistorie? Eller til og med på det verdslige nivået, hvorfor tar Yeon-ji avvisning så godt etter å ha vært fokusert på det så lenge? Hun mottok ikke engang en reell avvisning – Joon-woo stokker bare om uten å reagere, slik han er vane, fordi bortsett fra et og annet øyeblikk med vennlighet, sier eller gjør han egentlig aldri noe annet enn å opptre på en slags barsk måte.Mi-jos attraktivitet som ledende dame er mye lettere å analysere fordi...se på henne. Bare se på de vakre antrekkene hun har på seg hver eneste episode. Hvordan er disse ikke en ting i den virkelige verden? De er ikke malplasserte eller noe i et moderne miljø. Så kule de ser ut, at vi kan se henne på en rapkonsert, bare gjøre forretninger på gaten eller hva som helst, og det hele ser helt normalt og sømløst ut.

Jeg er sikker på at jeg har kommet med disse kommentarene før. Som jeg antar er hovedproblemet med 'Kjærlighet til tusen mer' . De gode delene er så gode at jeg bare skulle ønske at produksjonsteamet hadde lagt samme nivå av intrikate detaljer i hele historien. Hvorfor i det hele tatt bry seg med hele udødelighetsvinkelen hvis du ikke skal gjøre noe med den? Bare gjør Mi-jo til en hip jente som liker gamle skoleting. Rappere kan også grave det, er jeg sikker på.

Kilde: HanCinema