Hver måned er kjærlighetsmåned, så lenge du ser på det rette romantikkdramaet!

Det er på en eller annen måte magisk hvordan hver og en av oss, som bor i forskjellige deler av verden, blir koblet sammen og interessert i å se på koreansk innhold. Noen ganger ønsker vi å slutte å se, men vi fant oss selv på jakt etter flere episoder og serier å se.

Mens fangirlingen fortsetter, her er listen over romantiske koreanske nettdramaer som du bør begynne å se i dag!'Være positiv'

EXO-medlem Kyungsoo blir endelig utskrevet fra militæret. Og nå som han er tilbake, er det også din sjanse til å se hans romantiske komedie-kortserie med tittelen 'Be Positive'.

Den forteller historien om Hwan Dong (Kyungsoo), som er travelt opptatt med å forberede avgangsprosjektet sitt som filmfag og ønsker å bli regissør i fremtiden. Men mens han sliter med å fullføre kravene, ber han om hjelp fra ekskjæresten Bang Hye Jung (Chae Seo Jin) til å spille hovedrollen i prosjektet hans.

'A-TEEN'

Dette dreide seg om bekymringene og kjærlighetshistoriene til tenåringer. De opplever mye mens de forbereder seg til SAT (høyskoleopptaksprøven) i denne serien, modenheten til disse tenåringene vil vises når de overvinner frykten mens de forfølger de tingene de ønsker i livet. Du kan se den første og andre sesongen!

Absolutt et must å se nettdramaer. Et av hovedparene i den andre sesongen (APRILs Naeun og Golden Childs Bo Min) har mange hjerteflamrende scener, pluss at andre karakterer også var underholdende å se på, da de skildrer de rene og genuine rollene som tenåringer.

'Jeg kan se din MBTI'

Frisk fra listen er det kommende nettdramaet med The Boyz's Hyunjae og den vakre modellen Choi Yeon Soo i hovedrollen. 'I Can See Your MBTI' er det nyeste romantiske tenåringsdramaet brakt til deg av SBS Entertainment. Det vil snakke om temaet MBTI (Myers-Briggs Type Indicator), en populær personlighetstest blant generasjon Z.

Jeg kan se MBTI-en din(Foto: SBS Entertainment)

Seerne bør se frem til kjemien på skjermen til hovedrollene. Dette vil også markere, Hyunjaes skuespillerdebut!

Les også: The Boyz Hyunjae og Choi Yeon Soo skal spille som hovedrolleinnehaverne i det nye nettdramaet 'I Can See Your MBTI'

'Nærbutikksleng'

Disse stjernespekkede nettdramaene vil garantert være morsomme å se. Noen av favorittidolene dine var en del av denne nettserien. Starter fra AB6IXs Kim Dong Hyun, Golden Childs Jaehyun, VICTIONs Subin og PENTAGONs Wooseok. De vil spille som de mannlige hovedrollene og skuespillerinnen Choi Ji Soo som den kvinnelige hovedrollen. Du vil garantert like å se dette søte, men kaotiske dramaet slenge!

'En fin uke'

Med Lovelyzs Jisoo som Da Eun og tidligere MYTEENs Shin Jun Seop som Han Jung Woo. Dette nettdramaet vil gi deg mange sommerfugler i magen mens du ser på. Bortsett fra de søte gestene til Han Jung Woo mot Da Eun, vil denne serien fortelle deg mer om livets kamper ved å være et idol. Det er også spennende scener du kan glede deg til å se! 'One Fine Week' er verdt å se hvis du leter etter en fengslende kjærlighetshistorie.

Dette er bare noen av de gamle og nye nettdramaene som du kan glede deg over å se når som helst og hvor som helst. Gjennom disse seriene vil du føle den typen kjærlighet som bare denne typen innhold kan gi deg. Så du bør begynne å se nå!

Les også: Park Seo Joon, Cha Eun Woo og mer: Skuespillere med tegneserielignende bilder er den neste store tingen i K-Drama-scenen

Les også: Kim Doyeon og Kim Minkyu fanget i en unik romanse i 'Pop Out Boy'

Hvilken av disse nettdramaene vil du gjerne overse? Gi oss beskjed i kommentarene!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins.