Ciara ser ut til å være over bruddet med eks-forloveden Future ettersom 'I'm Out'-sangeren angivelig er tilbake i studio for å fokusere på å lage ny musikk. I følge nylige rapporter ser det ut til at alenemoren går videre fra rapper-eksens påståtte jukseskandale med turnestylisten Tyrina Lee.

Ciaras siste musikkprosjekt var et selvtitulert album utgitt i 2013. Ifølge en rapport fra Billboard , tok R&B-divaen nylig til Instagram for indirekte å avsløre at hun jobber med ny musikk.

Bildet viste Ciara med musikkprodusenten Polow da Don, som hun jobbet med for hitlåten 'Promise' fra 2006. Sangeren skrev bildeteksten til Instagram-bildet: 'Late Night Studio Vibes With @polowdadon. #Zonin'Fankommentarer strømmet inn etter at Ciara lastet opp bildet. En kommentar lyder: 'Dette er virkelig fantastisk. Jeg er så glad dere er sammen igjen. Dere to lager virkelig flott musikk sammen.'

I følge rapporten fra Billboard , har Polow da Don jobbet med slike som Kelis, Kelly Rowland, Jennifer Hudson, Nelly, Robin Thicke og Christina Aguilera. Hitprodusentens siste prosjekt var med Nicki Minaj for 'Anaconda'.

Å jobbe med ny musikk kan muligens hjelpe Ciara med å komme videre fra den stygge splittelsen med sin eksforlovede, Future. En fersk rapport fra Hollywood Take sa at Ciaras brudd med Future muligens kan være endelig, at hun angivelig allerede har returnert forlovelsesringen sin på 500 000 dollar til rapperen.

Rapporten la til at Ciaras beslutning om å slå opp med Future for godt kunne ha blitt forverret av detaljer som fortsetter å dukke opp om jukset hans.

Rapperen skal ha kjøpt sin turnéstylist og påståtte elskerinne Tyrina Lee førsteklasses flybilletter og designertilbehør gjennom hele varigheten av deres ryktede affære.

'(Ciara) fant ut om affæren gjennom flere kilder de siste ukene,' sa en innsider, rapportert av Hollywood Take .

Kilden la til: «Det var klare bevis da hun henvendte seg til Future om jukset. Dette var tydeligvis ikke bare en en-natts ting.'

Ciara og Future forlovet seg i fjor. De har en fire måneder gammel sønn, Future Zahir Wilburn.

I følge en rapport fra Daglig post forlovelsesringen på en halv million dollar ble heller ikke båret av sangeren da hun nylig ble sett på Paris Fashion Week.