Choi Ji Woo tok imot sin første baby i en alder av 45 for nøyaktig et år siden i dag - 16. mai 2020. Selv om det er en bemerkelsesverdig bragd, kan vi si at skuespillerinnen ikke ser ut som en dag eldre enn 35, uansett.

Hemmeligheten er selvfølgelig en god hudpleierutine, bortsett fra å leve en sunn livsstil.

Hvis du vil kopiere hvordan skuespillerinnen tar vare på huden hennes – ansikt og kropp inkludert – les videre!Cho Ji Woo Skin Care 2021: Ginseng er nøkkelen

Skuespillerinnen har lenge blitt komplimentert for hennes glødende hud. Men når hun når 40-årene, virket rosene uendelige fordi det er ubestridelig at hun ser veldig ungdommelig ut.

Hennes fødsel og inntog i morslivets gleder og stress så ut til å ikke ha påvirket huden hennes. Faktisk, når sant skal sies, ser hun enda så mye yngre ut!

Hvis ordene hennes skal tas i betraktning, vil fansen vite at det ikke er dyre kremer eller behandlinger bak huden hennes og utseendet hennes. i stedet sverget hun til vidunderingrediensen ginseng.

DU KAN VÆRE INTERESSERT I: Han Ye Seul skal spille hovedrollen i New Romance Drama etter å ha introdusert kjæresten på Instagram

På SBS-kjendisshowet 'Midnight TV Entertainment' for et år siden, delte hun at hun drakk ginseng-te hver dag.

For å unngå rynker masserer hun hele tiden ansiktet og legger på ansiktsmasker. Hun utfører også regelmessige tøyninger, ikke bare på kroppen, men i ansiktet og på halsen. Enda viktigere, hun holder huden hydrert ved å konsumere mye vann.

Hun avslørte også at hun tar hyppige underkroppsbad med vann blandet med noen dråper raffinert risvin. Hun bekreftet at denne blandingen holder huden hennes fuktig.

Choi Ji Woo som mamma på 45

Vitenskapens og medisinens underverk sørger for at kvinner ikke lenger trenger å skynde seg som gale for å møte sin såkalte biologiske klokke. Dette er grunnen til at når Choi JI Woo fikk sin første baby i en alder av 45, var det ingen som slo en øyevippe.

I stedet kom det mange gratulasjonskommentarer, spesielt siden hun virkelig er en vakker mamma.

Hun fanget hjertene til mange i det ikoniske 90-talls koreanske dramaet som tok verden med storm, 'Winter Sonata', og fortsetter å gjøre det med sin tidløse skjønnhet.

Skuespillerinnen har en Instagram-konto, men har bare noen få innlegg. Det kan sees gjennom at hun stadig legger ut bilder av datteren og hunden. Skuespillerinnen er imidlertid forsiktig med å legge ut ansiktsbilder av datteren, et klokt grep i en verden med uforutsigbare farer.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av @choijivvoo

Datteren hennes ser sunn og glad ut, og det gjør skuespillerinnen også!

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av @choijivvoo

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av @choijivvoo

Det kan huskes at skuespillerinnen i hemmelighet har knyttet bånd i 2018 med en mann som sies å være ni år yngre enn henne, men som har holdt identiteten sin skjult til tross for konens kjendisstatus.

Ryktene hadde det at fyren er administrerende direktør i et IT-firma, opprinnelig finansiert av skuespillerinnen. Uansett hva tilfellet må være, så lenge hun er fornøyd, er det ingenting annet som betyr noe.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: 'Vincenzos' Jeon Yeo Bin, 'Kingdom's' Bae Doona og 'The Call's' Jeon Jong Seo er neste generasjons dronninger av Netflix

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Annie Dee