BTS V er bekreftet til å synge en OST for Choi Woo Shiks kommende serie «Our Beloved Summer».

Kim Taehyung a.k.a BTS V viser igjen sin støtte til medskuespilleren og ektevennen Choi Woo Shik, for han vil låne stemmen sin til å synge et av 'Our Beloved Summer's offisielle lydspor.

BTS V deltar i komponeringen av 'Our Beloved Summer' OST

'Parasite'-skuespilleren Choi Woo Shik er satt til å gjøre sitt drama tilbake med Kim Da Mi førstkommende 6. desember. I forkant av 'Our Beloved Summer'-premieren avslørte produksjonen at Kim Taehyung er en av artistene som synger en OST for serien .(Foto: SBS)

I tillegg har musikkprodusenten Nam Hye Seung, som allerede er en mester i å lage Kdrama-lydspor i hitseriene som 'Goblin', 'Crash Landing on You', 'It's Okay to Not Be Okay' og flere jobbet tett med BTS V fra planlegging til siste innspilling av sangen.

(Foto: SBS)

Selv om tittelen ikke er avslørt ennå, sies sangen å understreke Kim Taehyungs varme tone, som er perfekt for dramaets sjanger.

Tidligere har V også lånt stemmen sin til Park Seo Joons serie 'Itaewon Class' hvor han sang OST 'Sweet Night.'

BTS V(Foto: BTS Offisielle Instagram)

BTS V og Choi Woo Shik er en del av det berømte 'Wooga Squad' som også inkluderer Park Seo Joon, Park Hyung Sik og Peakboy.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: Wooga Squads Park Seo Joon, Choi Woo Shik, Park Hyung Sik, Peakboy og BTS' V dominerer K-industrien i 2021

Choi Woo Shik deltar på pressekonferansen 'The Policeman's Lineage'

Mens han forberedte seg på det romantiske komediedramaet «Our Loved Summer», deltok Choi Woo Shik på pressekonferansen til hans kommende film «The Policeman's Lineage».

Choi Woo Shik(Foto: Choi Woo Shiks Instagram)

Skuespilleren skal spille rollen som Choi Min Jae, en nybegynner politimann som også er en prinsipiell mann. For at han skal sikre seg en kopi av det hemmelige dokumentet til sin avdøde far, godtar han et oppdrag for å overvåke Park Gang Yoons anomalier. Livet hans begynner å endre seg når han slutter seg til Park Gang Yoons team.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av management forest (@management_soop)

Skuespillerne Cho Jin Woong, Park Hee Soon, Kwon Yool, Park Myung Hoon, Lee Eol, Lee Hyun Wook og Baek Hyun Jin er også en del av den fantastiske rollebesetningen.

'The Policeman's Lineage' er basert på Joh Sasakis roman. Lee Kyoo Man regisserte filmen og skal ha sin store premiere i januar 2022.

I mellomtiden vil 'Our Beloved Summer' møte seerne på primetime fra og med 6. desember kl. 22.00 (KST).

I TILFELLE DU GLEMT DET: Kim Da Mi og Choi Woo Sik utstråler levende glød i ny plakat «Our Loved Summer»

Er du spent på å se Choi Woo Shiks drama og film? Del dine kommentarer med oss!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins.