Bae Suzy fortsetter å glede fansen med sin skuespillerdyktighet og fantastiske bilder mens hun pryder forsiden av Harper's Bazaar Korea.

Hennes siste opptreden for magasinets mai 2021-forside feirer hennes 11 år i bransjen.

Bae Suzy for Harper's Bazaar Korea

I en serie bilder så den 26 år gamle skuespillerinnen elegant ut i det lekre antrekket sitt mens hun tar på seg et Dior-ensemble.I det neste bildet utstråler «Start-Up»-stjernen en nabojentestemning med det uformelle antrekket sitt, iført en hvit topp over en strikket vest, sammen med posete denimbukser, mens den avslutter utseendet med dyreprintede flater.

Dette ble også delt på Bae Suzys Instagram , med 1,2 millioner likerklikk og nesten 6000 kommentarer når dette skrives.

LES MER: Bae Suzy og Shin Dong Yup skal arrangere Baeksang Awards 2021

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av 숮이 (@skuukzky)

Bae Suzy feirer sitt 11-årsjubileum

Under chatten hennes med Harper's Bazaar teamet, blir den fire ganger Baeksang Arts-vinneren ærlig mens hun snakket om sin innsikt og reflekterer over sine 11 år i showbiz.

'Vagabond'-skuespillerinnen fortalte at hun følte at tiden flyr fort; men hun nevnte også at i stedet for å leve i fortiden, tar hun hensyn til fremtiden og fokuserer mer på det som ennå ikke har kommet.

«Det ser fortsatt ut som i går, men jeg tror denne tiden allerede har gått. Snarere ser det ut til at jeg er mer opptatt av hvordan jeg skal bruke tiden i fremtiden enn tiden som har gått.'

For å huske, ble Bae Suzy først introdusert i 2010 som medlem av en da populær jentegruppe Savner en , sammen med andre idoler Fei, Jia og Min.

Deretter gikk hun over til å bli skuespiller og debuterte som skuespiller i KBS2s ungdomsdrama 'Dream High'.

Med sin ubestridelige dyktighet og skjønnhet landet hun flere bemerkelsesverdige dramaer og filmer. Dette inkluderer hennes banebrytende opptreden i filmen 'Architecture 101' hvor hun portretterte rollen som Seo-Yeon, som lever i fortiden.

Filmens enorme suksess ga henne også tittelen 'nasjonens første kjærlighet' - et kallenavn gitt til kommende stjerner i bransjen.

Bortsett fra melodramafilmen hennes, som regnes som en av de ti mest sette filmene i Korea, var Bae Suzy i stand til å lande noen bemerkelsesverdige dramaer som 'While You Were Sleeping', 'Vagabond' og det nylig populære tvN-dramaet 'Start Up' sammen med Nam Joo-Hyuk, Kim Sun-Ho og Kang Han-Na.

Bae Suzy snakker om utfordringer og hvordan hun holder en positiv stemning

Når han står overfor en vanskelig situasjon, holder Bae Suzy ting positivt og unngår å bli sittende fast eller 'fanget opp i negative stemninger.'

Hun lever etter mantraet 'livet er for kort' og lærer å sette pris på og feire de viktige tingene i nåtiden.

Til tross for hennes enorme suksess og å bli kåret til en av de best betalte skuespillerinnene, liker Bae Suzy å holde føttene på bakken og vet hvordan hun skal gi tilbake til folk.

I en tidligere artikkel feirer sangeren-skuespillerinnen henne jevnligbursdagstradisjon ved å donere til veldedige organisasjoner.

Life Share Association skal ha delt at den totale donasjonen hennes med den ideelle organisasjonen har nådd rundt 359 000 USD eller 400 millioner won, som ble brukt til å behandle pasienter med uhelbredelige sykdommer som leukemi og pediatrisk kreft.

I TILFELLE DU GLEMT DET: Bae Suzy Net Worth 2021: Her er hvordan 'Start-Up'-skuespillerinnen tjener millioner

KDramasters eier denne artikkelen.

Skrevet av Geca Wills