Sørkoreanske stjerner er ikke bare kjent for sine bemerkelsesverdige dramaer, men også deres upåklagelige følelse av mote som sett på forskjellige serier.

Det er ingen tvil om at K-drama-verdenen ikke bare byr på en spennende og overbevisende historie, men også viser frem fantastiske bilder – fra rollebesetningsmedlemmer til garderobe og styling.

Interessant nok blir 2021-trenden dominert av mikrovesker og blir sakte 'it girls' stift innen mote.Dessuten er denne vesketrenden ikke bare sett på rullebanen, men også over hele K-drama-stjernens sosiale medier.

Når det er sagt, her er fire kjendiser som ble sett iført mikrobag-trenden, enten det er på settet eller deres respektive Instagram.

Bae Suzy i svart Micro Lady Dior

Først på listen er Bae Suzy, som er en av Diors merkeambassadører.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av 숮이 (@skuukzky)

Over Suzys Instagram delte sangerinnen-skuespillerinnen en serie bilder med en mini Lady Dior i svart cannage lammeskinn.

I følge Nylon , Diors klassiske miniversjon er det franske luksusmotehusets nyeste kolleksjon som ble sluppet tidligere denne uken og skal ha kostet opptil 3500 dollar.

I kommentarfeltet berømmet merket 'Start-Up'-stjernen og nevnte hvordan Bae Suzy tok av seg mikrobag-trenden.

'Vi elsker #LadyDior-valget ditt av #DiorMicroBag, @skuukzky, stilig supplert med Toile de Jouy joggeskoene dine. Det er en klassisk kombinasjon, som du gjør vakkert!

Noen av fansen trollet imidlertid Hallyu-stjernen og den uberlille vesken hennes og skrev: 'Jeg kan ikke se vesken, jeg kan bare se ansiktet,' med henvisning til 'Vagabond'-stjernens utseende uten sminke.

LES MER: Song Joong Ki, Suzy ryktes å spille i det kommende dramaet 'The Youngest Son of Chaebol Family'

Jessica Jung i Cloud Blue Micro Lady Dior

Akkurat som Bae Suzy, hopper en medsangerinne som ble skuespiller Jessica Jung.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Jessica Jung (@ jessica.syj)

'Wild Romance'-skuespillerinnen delte et bilde av henne iført et Dior-ensemble fra topp til tå; Det som derimot slo følgerne er hennes lille, men mektige Micro Lady Dior i skyblått.

«Gode ting kommer i små pakker,» skrev Jessica Jungs Instagram-tekst mens hun merket merkevaren enlongside hashtags #diormicrobag og #dior.

Red Velvet's Irene i varm Taupe Micro Dior salveske

Red Velvets Irene kommer også på listen over kjendiser som dykker ned i mikrobag-trenden.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Yeri (@yerimiese)

Den 30 år gamle kjendisen, som nylig spilte hovedrollen i sin siste film 'Women at a Game Company', ble sett med en varm taupe mikro Dior-salveske som angivelig koster svimlende $3800.

Lee Ji Ah i Louis Vuitton Petite Malle

Avslutning på listen er 'Penthouse 3'-skuespillerinnen Lee Ji Ah.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Cynthia Lee 🇲🇾 (@kdrama_fashion)

Det er trygt å si at rollebesetningene i thriller-serien viser frem flere designerstykker siden de skildrer de velstående personlighetene i det velstående Hera Palace.

I det hit SBS-dramaet ble den 42 år gamle skuespillerinnen sett bruke Louis Vuitton Petite Malle i episode 1.

I følge rapporter koster minibagasjerommet 5500 dollar.

Jeg N TILFELL DU GÅR GJORT: 'Penthouse 3'-mote: Sjekk ut hvor du kan få tak i og hvor mye Lee Ji Ah, Eugene, Kim So Yeon og flere hadde på seg i episode 3

KDramasters eier denne artikkelen.

Skrevet av Geca Wills