Et annet ASTRO-medlem vil vise sine ferdigheter i skuespill. Park Min Hyuk, profesjonelt kjent som Rocky, ble bekreftet å lede et nytt nettdrama.

Skuespiller Rocky kommer!

Rocky får sin første dramarolle noensinne i 'New Tale of Chun Hyang'

Star News kunngjorde 14. oktober at ASTROs rapper og danser Rocky ble castet til å spille hovedrollen i ungdomsromantikkserien 'New Tale of Chun Hyang.' Samme dag bekreftet Rockys byrå Fantagio de gode nyhetene og idol-skuespilleren forbereder seg på sitt nye skuespillerprosjekt.ASTRO ROCKY(Foto: Astro Rocky Instagram)

'New Tale of Chun Hyang' er basert på den klassiske litteraturen 'Tale of Chun Hyang' som skildrer historien om bekymringer og kjærlighet til unge individer i 20-årene som har det travelt med å date i stedet for å fokusere på studiene.

ASTROs Rocky skal portrettere rollen som en universitetsstudent, en moderne versjon av Lee Mong Ryong, som nesten har alt fra utseende til å være konsekvent som A-lister-student. Men til tross for alt talentet han har, mangler det fortsatt én brikke i livet hans, og det er kjærlighet. Han venter håpløst på sin eneste kjærlighet.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av 라키 (@minhyuk202523)

I tillegg vil 'New Tale of Chun Hyang' bli produsert som en interaktiv multi-ending Kdrama der seerne har sjansen til å velge sin egen historie. Dette prosjektet forventes å gi spenning til det fremtidige publikumet, for de kan skape sine egne lykkelige avslutninger.

Den kommende serien skal etter planen ha premiere i november.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: ASTRO Sanha og f(x) Krystal viser kjemien deres som søsken i den nye Kdrama 'Crazy Love'

ASTRO-medlemmene Cha Eun Woo, Sanha og Rocky dominerer Kdrama-industrien

Etter albumdebuten tidligere i år, vil ASTRO-medlemmene Cha Eun Woo, Sanha og Rocky stille flere utfordringer i karrieren som artist.

Cha Eun Woo er opptatt med drama og film. Nylig ble de første stillbildene for mysterie-spenningsfilmen 'Decibel' sluppet der han skal spille rollen som en sjømann. Han så bra ut iført marineuniformen. Bortsett fra filmen, ble Eun Woo også bekreftet å spille i en ny Kdrama 'Island' sammen med Kim Nam Gil, Lee Da Hee og Sung Hoon.

Cha Eun Woo(Foto: Cha Eun Woos offisielle Instagram-konto)

LES OGSÅ: Bekreftet! Cha Eun Woo vil bli med Kim Nam Gil i New Fantasy-Hero Drama 'Island'

Det yngste ASTRO-medlemmet Yoon Sanha forbereder seg også på å få dramaet sitt tilbake med 'Your Playlist'. Han ble også med i rollebesetningen til den kommende KBS-serien 'Crazy Love' hvor han skal spille som Krystal Jungs yngre bror.

ASTRO Sanha(Foto: ASTRO)

Til slutt, etter å ha vist frem talentet sitt på scenen, vil Rocky utfordre seg selv og er klar til å bli en allsidig artist i underholdningsindustrien. Siden han skal lede sitt første nettdrama noensinne, ser Arohas (ASTROs fanklubbnavn) allerede frem til skuespillerprestasjonen hans.

I TILFELLE DU GLEMT DET: 'Decibel' med Lee Jong Suk, Kim Rae og Cha Eun Woo dropper første stillbilder + film mottar eksplosive investeringer til filmindustrien

Hva kan du si om de kommende dramaprosjektene til ASTRO-medlemmene Rocky, Cha Eun Woo og Sanha? Del det med oss ​​i kommentarfeltet!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins.