Den berømte sørkoreanske skuespilleren Go Soo ble berømt på grunn av hans opptredener i TV-serier som Vil det snø til jul?, Piano og Green Rose . Han spilte også hovedrollen i filmene Frontlinjen og hvit natt .

For år tilbake da skuespilleren kom til Seoul, spilte han litt sceneskuespill, men var ikke økonomisk stabil. Så han bestemte seg for å sette skuespillerkarrieren på vent, og til slutt sluttet han. Deretter begynte han å presentere profilbildet sitt for noen skuespillerbyråer eller selskaper. Den første opptredenen til Goo Soo var i en TV-reklame for brus. Deretter ble han sett på som en statistrolle i Band Positions musikkvideo 'Last Promise' fra 1998. Så i år 1999 debuterte han på TV som skuespiller i MBC sitcoms 'My Funky Family' og 'Jump'. Han er også en del av KBS2-dramaserien 'Ad Madness'. Noen seere beskrev Gong Soo som en skuespiller med presisjon.

Så år senere ble Go anerkjent på det store lerretet som en narkotikakriminalitetsoffiser i filmen med tittelen 'some' utgitt tilbake i 2004. I denne filmen gjorde han og utførte sine egne stunts og senere merket som den beste nye skuespilleren på Grand bjellepriser. Samme år ble han gjenforent med sin 'Ad Madness'-medstjerne Park Ye Jin i en TV-serie 'When A Man Loves A Woman'. Så etter dramaene og filmene fra 2004 spilte han hovedrollen i et hevndrama med tittelen 'Green Rose', som ble skutt noen steder i Kina og Korea. Hans rolle i dette dramaet var en enkel mann som forelsker seg i en velstående kvinne. Så blir han anklaget for en forbrytelse han ikke har begått. Da fortsetter listen over filmene og dramaet hans bare.Spol frem til i år, Go Soo er igjen en stjerne i et kommende tvN-drama med tittelen 'Money Game'. TvN-utgivelsen sniktitt av Go Soo som Chae Yi Heon. Chae Yi Heon er en økonomisk embetsmann.

Dette dramaet viser et sett med store koreanske banker som svikter og er på randen av å erklære seg konkurs. Da prøver en gruppe arbeidere ved finanskommisjonen å stoppe landet fra en krise. Chae Yi Heon skjuler da realiteten at han er fra en velstående familie, slik at han kan bli kjent for sitt eget talent og sine evner.

I den nye fortsatt utgitte kan vi se Chae Yeon Ser veldig ambisiøs ut i en veldig fin dress med et voldsomt blikk i øynene. Skuespilleren har fokusert på å filme 'Money Game' siden i sommer. Han sa at dramaplottet til 'Money Game' er veldig bra, og jo mer de filmer dette dramaet, jo mer interessant blir det. Så han fortsetter å tenke på hvordan han kan gjøre scenene i filmen mer interessante og meningsfulle.

Premieren på 'Money Game' er satt til januar 2020. Nok en grunn til å glede seg til året 2020!