Fans av Marvels 'Agent Carter' kan få en hyggelig overraskelse eller en grusom skuffelse. Selv om det ennå ikke er bekreftet om serien vil bli fornyet eller kansellert, hevder ferske rykter at ABC vil gi ut en offisiell uttalelse neste uke.

I følge Venture Capital Post , det er en stor mulighet for at 'Agent Carter' ville bli fornyet for sesong 2. Selv om serien ikke hadde klart å leve opp til nettverkets forventninger, når det gjelder seertall, ble det sagt at de utøvende produsentene var villige til å gi den en ny sjanse.

Som Kiltandkeeley tidligere rapportert, gikk det rykter om at 'Agent Carter' sesong 2 vil bli kansellert på grunn av dens deprimerende seertall. Fra en planlagt serie på 13 episoder var showet kuttet ned til åtte. Selv om både showets premiere og finaleepisode fikk over 4 millioner visninger, er showet fortsatt under godkjenning sammenlignet med de andre programmene.ABC-president Paul Lee forble imidlertid optimistisk med tanke på showets fremtid. Det er også interessant å merke seg at Hayley Atwell (Peggy Carter) ville gjort en opptreden i 'Avengers: Age of Ultron.' Denne nyheten kan bare oppmuntre ABC-produsentene til å fornye serien for en andre sesong.

'Agent Carter' utøvende produsent Tara Butters har ennå ikke gitt ut noen uttalelse om mulig fornyelse eller kansellering av showet. Butters avslørte imidlertid at showløperne allerede hadde planer i tankene hvis serien skulle bli fornyet.

Snakker til Cinemablend Butters avslørte at hun ser frem til å utvide det nåværende 8-episoders formatet til 13 episoder. Hun sa også at selv om fans har sett en gammel versjon av Peggy Carter i 'Captain America: The Winter Solider', vil ikke serien gå inn i andre tiår med det første. Hun sa at en del av 'Agent Carters' sjarm var at den ble satt i etterkrigstiden.

Det ryktes at nettverket ville kunngjøre om 'Agent Carter' sesong 2 vil bli kansellert eller fornyet før vårferien.