'Abyss' hovedstjernene Ahn Hyo Seop og Park Bo Young er tilbake i 2022 med sine nyeste prosjekter som du bør inkludere i overvåkningslisten din allerede nå!

Ahn Hyo Seop, Park Bo Young | Abyss plakat(Foto: Sohu)
Ahn Hyo Seop, Park Bo Young | Abyss plakat

Det koreanske dramaet følger historien om Go Se Yeon (Park Bo Young), en pen påtaleadvokat på toppen av spillet. Vennen hennes Cha Min (Ahn Hyo Seop) er lite attraktiv, men en rik arving til et kosmetikkimperium.

Deres vanvittige eventyr begynner når de begge blir reinkarnert i forskjellige kropper av overnaturlige vesener som bruker en 'Abyss' etter at de døde i separate hendelser.I mellomtiden er hovedstjernene Ahn Hyo Seop og Park Bo Young tilbake i 2022 med sine nye prosjekter du bør forutse!

Park Bo Young

Park Bo Young tok en pause i nesten to år etter at 'Abyss' ble avsluttet, før hun kom tilbake på liten skjerm i 2021 med en annen fantasy-romantisk serie, 'Doom at Your Service'. Hun spilte hovedrollen med Seo In Guk i dette dramaet for første gang.

Park Bo Young(Foto: tvN Instagram)

K-dramaet oppnådde ikke de fleste av seernes forventninger på grunn av det nye konseptet. Men fansen var fortsatt glade for å se Park Bo Young igjen på skjermen.

Samme år åpnet hun en Instagram-konto for enkelt å kommunisere med sine lokale og utenlandske fans.

Park Bo Young(Foto: BH Entertainment Official Instagram)

I 2022 skal «Strong Woman Do Bong Soon»-skuespillerinnen gjøre sitt comeback på storskjerm med mysterie-katastrofefilmen «Concrete Utopia». Lee Byung Hun og Park Seo Joon er også inkludert i hovedrollen i filmen.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: Det ryktes at Park Bo Young skal overskriften kommende Kdrama Helmed av regissøren 'All of Us Are Dead'

Det blir hennes første film etter fire år, etter «On Your Wedding Day». Selv om det ikke er noen bekreftet dato ennå, forventes 'Concrete Utopia' å møte seerne på kino i andre halvdel av 2022.

I februar 2022 ble den prisbelønte skuespillerinnen rapportert å gjøre potensielt drama-comeback med «Morning To Psychiatric Wards Too».

Ahn Hyo Seop

Ahn Hyo Seop har tatt et stort sprang i karrieren etter at han ledet SBS rom-com-serien 'A Business Proposal' som gikk fra 28. februar til 5. april. Med sin økte popularitet fikk han umiddelbart en annen stor rolle for den kommende koreanske tilpasningen av det taiwanske dramaet «Into Your Time», opprinnelig kjent som «Some Day or One Day».

Ahn Hyo Seop, Jeon Yeo Bin, Kang Hoon(Foto: Netflix Korea Instagram)
Ahn Hyo Seop, Jeon Yeo Bin, Kang Hoon oppdaget filming av nytt romantikkdrama 'Some Day or One Day'

Han vil jobbe med 'Vincenzo'-skuespillerinnen Jeon Yeo Bin og 'The Red Sleeve Cuff'-skuespilleren Kang Hoon. Dramaet begynte allerede å filme, og noen bilder bak kulissene sirkulerte på nettet.

De tre hovedstjernene ble tatt i å filme scenene deres.

Ahn Hyo Seop(Foto: Ahn Hyo Seop Instagram)

Den tidligere idol-eleven prydet også Dazed magazine mai 2022-utgaven. I snaps lastet opp på nettet viste 'Lovers of the Red Sky'-skuespilleren sitt maskuline bilde mens han var kledd i de signaturblå Calvin Klein-jeansene og den hvite toppen.

Ahn Hyo Seop og Dazed Korea delte noen utdrag på Instagram-kontoene sine. Gå og sjekk dem ut!

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av 안효섭 (@imhyoseop)

I TILFELLE DU GLEMT DET: Er det sant? Park Bo Gum skal spille Kang Tae Mu i 'A Business Proposal'

Har du noen kommentarer? Del dem med oss!

For flere K-Drama-, K-Movie- og kjendisoppdateringer, følg og abonner på KDramastars.

KDramasters eier denne artikkelen.

Shai Collins skrev dette.