Fire flere episoder igjen, og vi er dratt mellom å ønske å se 'Vincenzo'-troppen triumfere mot Babel-laget; eller ikke avslutte dette episke tvN-dramaet i det hele tatt.

Dessverre kommer det ikke en ny episode denne helgen, så vi sitter fast og dagdrømmer om hva som skjer etter at den hevngjerrige Song Joong Ki infiltrerte fiendens leir.

Men ikke bekymre deg, for vi har deg! I mellomtiden, la oss gjenoppleve den sakte-men-sikkert utviklende romantikken mellom Song Joong Ki og Jeon Yeo Bin.Et øyeblikk

Her er til øyeblikket som startet det hele!

Det var da Hong Cha Young (Jeon Yeo Bin) tapte veddemålet med Vincenzo, og straffen hennes var en panneknips. Ideen var i utgangspunktet fra advokatdamen, men endte opp med å få det hun ba om selv.

Den kjekke drillen Vincenzo Cassano (Song Joong Ki) øvde før han ga straffen, og da han kom nærmere, stirret han på Cha Youngs vakre ansikt før han knipset med hodet. Mafiakonsiglieren valgte å gi henne et forsiktig trykk i stedet.

I TILFELLE DU GISTE DET: 'Vincenzo' episode 16: Enemies to Feel the Wrath of Song Joong Ki's Pain

Da Hong Cha Young klemte Vincenzo for første gang

Etter å ha vunnet saken mot Babel Pharmaceuticals, satte Wusang Law Firm Hong Cha Young bak lås og slå. Vincenzo fulgte henne på politistasjonen for å komme opp med en plan for å få henne ut.

På den tiden visste Hong Cha Young allerede at Vincenzo pleide å være en mafiaadvokat – hun er tross alt ikke dum. Han hadde gjort en mengde ting som en vanlig advokat ikke ville være i stand til, for eksempel å infiltrere fiendens høyt sikrede herskapshus og sette et massivt laboratorium i flammer.

Og på grunn av disse visste Hong Cha Young at hun kunne stole på ham og få henne ut av fengselet, så hun klemte ham hardt, noe som gjorde den mannlige advokaten overrasket.

Når Lady Lawyer forventet et kyss fra Mafia Consigliere

Etter en tøff natt med å rømme fra de maskerte mennene som prøvde å skade henne, kjørte Vincenzo Cassano Hong Cha Young til et hotell hvor hun ville føle seg trygg og til skadene i huset hennes er fikset.

Da advokatdamen skulle gå ut av bilen, ertet Vincenzo henne og flyttet hodet nærmere ansiktet til Cha Young - som om han var i ferd med å gi henne et kyss!

Men akk, det gjorde han ikke. Vincenzo var bare en gentleman og åpnet bildøren for henne.

Vi vedder på at du også forventet at han skulle kysse Hong Cha Young, ikke sant? Du er ikke alene!

Var Hong Cha Youngs varme klem så vanskelig å motstå?

Hong Cha Young var bekymret for Vincenzo etter å ha visst at han var midt i et slagsmål og skuddvekslinger med gjengmedlemmer. Han var full av raseri og hevnet hans og Cha Youngs klienters død.

Hong Cha Young klarte ikke å roe seg inne i bilen mens hun var på vei til Vincenzo. Hun fortsatte å ringe Vincenzos telefon, men til ingen nytte.

Da de gikk av på stedet der mafiakonsiglieren var, skyndte hun seg til den sårede Vincenzo og klemte ham hardt. Og til tross for hans stoiske ansikt, var det et snev av bekymring i ham for at han endte opp med å klemme Hong Cha Young tilbake, og forsikret henne om at han var trygg.

Når Hong Cha Young satte kjærlighetens kraft på prøve

Når jeg husker, erklærte Hong Cha Young at hun ikke dater kollegene sine, og at hun er mer interessert i sofistikerte menn. Men se, Vincenzo kom inn i livet hennes og matchet preferansene hennes.

Etter den fryktelige natten til Vincenzo, som hevnet klientenes død, begynte Hong Cha Young å tenke på om omfavnelsen til partneren hennes var fordi hun var bekymret for å ha følelser for ham. Når det er sagt, ønsket hun å gjenskape øyeblikket for å finne ut hvilken som er hvilken.

Vincenzo etterkom og reiste seg mens den berusede partneren hans var i ferd med å løpe bort til ham og klemme ham igjen i ti sekunder.

Den beste delen? Vi kunne se Vincenzo prøve sitt beste for ikke å klemme henne tilbake, og bli skuffet da Hong Cha Young sa at hun ikke hadde noen følelser for ham.

LES OGSÅ: Behind the Lens: 'Vincenzo'-stjerner Song Joong Ki, Jeon Yeo Bin og mer viser kjemi i ny Behind-the-Scene-video


Forehead Flick Del 2: Hong Cha Young ble fascinert av Vincenzo

Den italienske advokaten tapte i del 2 av pannesagaen deres, men det virket som Hong Cha Young var den som falt i fellen.

Advokaten var spent på å snurre Vincenzos panne etter at sistnevnte tapte i sitt nye veddemål. Imidlertid ble hun distrahert av det kjekke ansiktet hans. Samme tho!


Og til slutt, Darling and Sweeties første kyss!

Det var ikke en del av planen, men vi kan alle være enige om at fantastiske ting skjer ganske spontant, for eksempel den mye etterlengtede kyssescenen til Vincenzo og Hong Cha Young.

Lite visste duoen at et frieri ventet på dem, og de ble satt på plass. De hadde ikke noe annet valg enn å handle det.

Da galleridirektøren og de ansatte oppfordret dem til å kysse etter at Hong Cha Young godtok ringen, delte de to et kyss og utøste på en eller annen måte sine undertrykte følelser mens de gjorde det.

LES MER HER: 'Vincenzo' bak kulissene: Dette er hvordan Song Joong Ki og Jeon Yeo Bin praktiserte sin første kyssescene!

Hva er dine favoritt Chacenzo-øyeblikk i «Vincenzo»? Gi oss beskjed i kommentarene!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

KDramasters eier denne artikkelen.
Skrevet av Shai Collins