Lærere er andreforeldre som deler sin kunnskap og visdom med elevene sine.

Her er lærere i K-dramaer hvis kunnskap og livserfaringer vil inspirere deg til å gjøre det bedre og oppnå en god fremtid. Med utfordringene de møtte i livet, blir elevene deres motiverte til å forvandle seg selv og finne noe som er verdt.

Skole 2013

Dette er K-Drama-lærere som vil inspirere deg til å studere og ha et godt liv(Foto: KBS)

Med Choi Daniel og Jang Nara i hovedrollene, er en av de største utfordringene de møter som lærere å motivere elevene til å gjøre skolen til en prioritet. De gikk inn på en skole der elevene overmanner lærerne sine med sin røffe oppførsel.Jang Nara tok sin tro til praksis, og sa: 'Skolen er et sted hvor vi lærer folk å tenke selv. Det er ikke et sted hvor vi lærer triks for hvordan man kommer inn på college. Dette er et sted hvor vi utdanner mennesker.' I sin besluttsomhet og utholdenhet i å lære studentene den rette veien gjør henne sårbar overfor de høyerestående. Men hennes hengivenhet og handlinger skaper endring til det bedre ettersom elevene innser det fulle potensialet de har.

Dream High

Dette er K-Drama-lærere som vil inspirere deg til å studere og ha et godt liv(Foto: KBS)

Seks talentfulle elever nådde alle drømmene sine da de støttes av læreren Uhm Ki Joon. Han fikk ansvaret for å få elevene til å representere skolen slik administrasjonen beordret. I stedet for å presse elevene til å nå det umulige, veileder og støtter han dem etter deres egen vilje og talenter. Uhm Ki Joon motiverer elevene til å jobbe i sitt eget tempo fremfor å tenke på konkurransen og frustrasjonene som følger med.

Master of Study

Dette er K-Drama-lærere som vil inspirere deg til å studere og ha et godt liv(Foto: KBS)

Bae Doona er en lærer som inspirerer og forsvarer elevene sine mot skolesystemets ekle byråkratiet. Hun er redd i møte med de andre lærerne som utfordrer henne i å håndtere hva som er rett for elevenes velferd. Hun er lidenskapelig opptatt av å beskytte studentene sine mot andre fakultetsmedlemmer som for lengst hadde forkastet.


Hva skjer

Dette er K-Drama-lærere som vil inspirere deg til å studere og ha et godt liv(Foto: MBC)

En av de beste historiene om et lærer-elev forhold, begge hjalp hverandre på mange måter. Oh Man Seok er en lærer og en døende alkoholiker som hadde det vanskelig å prestere innen sitt felt. Han underviser talentfulle og motiverte studenter som deretter vinner ham til å prestere bedre i det han gjør. Deretter begynte han å undervise ikke bare om emner som gir kunnskap, men mer om livet også.Han begynte å ta vare på dem, og leksjonene hans ble derfor mer utfordrende.

Selv om det er trist at lærerens liv er i ferd med å ta slutt, blir han godt husket for det han formidlet til elevene sine og hvordan han gjenvinner seg selv i prosessen.

Vektløftende fe Kim Bok Joo

Dette er K-Drama-lærere som vil inspirere deg til å studere og ha et godt liv(Foto: MBC)

Choi Moo Sung, som professor Yoon Deok Man, er en mann som følger mottoet hans, 'Hvordan du fullfører er like viktig som hvordan du starter.' Han motiverer utøverne sine til å gjøre sitt beste og samtidig nyte livet mens det kommer. Han bryr seg mer om prosessen med å få utøverne til å føle seg glade og vellykkede på samme tid. Sammen med ham er hennes medtrener Jang Young Nam, som også gjør sitt beste for å oppmuntre utøverne og bli en av personene de også kan stole på.

Hvem er din favoritt K-drama lærer? Kommenter under!