Ok Taecyeon ertet fansen sin om sin nye dramakarakter i sitt siste Instagram-innlegg!

Ok Taecyeon begeistrer fans med spoiler for hans nye drama 'Tale of the Secret Inspector and Jo Yi'

22. mai ga idol-skuespilleren Ok Taecyeon fansen en sniktitt på hans kommende dramarolle.

I hans nye Instagram-innlegg , avslørte den koreanske hjerteknuseren et knips av ham iført en hvit hanbok, eller de tradisjonelle koreanske klærne.Han utløste også fnis med bildeteksten sin, Hei, jeg er en hemmelig kongelig inspektør. Jeg vil være i trøbbel hvis jeg viser deg alt (hele bildet), så for nå er det bare å se på dette.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Taec (@taecyeonokay)

Fansen mistenker nå at Ok Taecyeon allerede kan ha startet innspillingen av dramaet 'Tale of the Secret Royal Inspector and Jo Yi.'

Ok Taecyeon og Kim Hye Yoon(Foto: 51K Offisiell Instagram og Kim Hye Yoons Instagram)

Sammen med ham er skuespillerinnen Kim Hye Yoon, som viste frem sine enestående skuespilleregenskaper med topprangerte dramaer 'Sky Castle' og 'Extraordinary You.'

I mellomtiden vil tvNs «Tale of the Secret Royal Inspector and Jo Yi» ha premiere i andre halvdel av 2021. Seerne gleder seg til å se Ok Taecyeons nye rolle og hvordan han vil fremstille en annen spennende karakter.

Sangeren-skuespilleren imponerte publikum med sin upåklagelige opptreden som den psykopatiske skurken i krim-komedieserien 'Vincenzo.'

LES OGSÅ: Bekreftet! 'Vincenzo'-stjernen Taecyeon og 'Extraordinary You'-skuespillerinnen Kim Hye Yoon skal lede det nye rom-com-dramaet

Ok Taecyeon overrasker i siste bilde for Arena Homme Magazine

Å opptre på scenen og på skjermen gir Taecyeon muligheten til å vise frem kunstnerskapet sitt. Han kan dominere scenen med sin overfylte karisma og talent som idol, og kan også fengsle seerne med sine utmerkede skuespillerferdigheter.

Han kan ha startet som medlem av 2. generasjons Kpop-guttegruppe 14:00, Taecyeon begrenser seg ikke og sprer vingene bredere.

Ok Taecyeon(Foto: 51K Offisiell Instagram)

Men å erobre scenen og de små skjermene er ikke alt som finnes, da Ok Taecyeon også utvider horisonten sin ved å ta fotoshoots med magasiner og merkevareannonser.

Faktisk, etter å ha avsluttet innspillingen av «Vincenzo», dukket den 32 år gamle artisten allerede opp i mange koreanske motemagasiner.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av 51k_official (@51k_official)

Nylig la Ok Taecyeons byrå 51k Official ut på Instagram en serie bilder av 'Save Me'-stjernen.Hans overfylte bilder er virkelig vanskelig å ignorere!

I TILFELLE DU GLEMT DET: 5 kjekke K-drama-skurker du ikke bare kan hate

Hva ser du frem til i 2PM Taecyeons kommende serie? Ikke glem å dele tankene dine med oss ​​i kommentarfeltet!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins