Oppdrag utført! Lee Junho oppfylte endelig løftet sitt til fansen og 'The Red Sleeve Cuff'-seerne da han fremførte denne hitlåten klokken 14 i MBCs 'Radio Star'.

Les videre for å se det oppfylte løftet til idol-skuespilleren!

Lee Jun(Foto: MBC Instagram) Lee Junho danser til 14:00s 'My House'

Lee Junho, Kang Hoon og Oh Dae Hwan danser til 14:00s 'My House'

Episoden 2. februar av 'Radio Star' inneholdt 'The Red Sleeve Cuff'-rollebesetningen Lee Junho, Lee Se Young, Kang Hoon, Oh Dae Hwan, Jang Hye Jin og Lee Min Ji. Samlet sett brakte gruppen latter til publikum og delte til og med fantastiske historier om å jobbe med hverandre i dramaet. De snakket også om hvordan livene deres endret seg etter å ha spilt i den rekordstore K-serien.Siden det var Lee Junhos andre gang på programmet, hadde han allerede etablert et godt forhold til verten. Han gjorde en gjesteopptreden i november 2021 med motspiller Oh Dae Hwan. Det var da det historisk-romantiske dramaet hadde premiere.

Lee Jun(Foto: MBC Instagram) Lee Junho danser til 14.00s 'My Hourse'

Han nevnte at når 'The Red Sleeve Cuff' overgikk 15 prosent av seertallet, vil 14.00-medlemmet danse til gruppens hitsexy-låt 'My House' mens de har på seg kongens kappe han brukte i dramaet.

Heldigvis lever serien ikke bare opp til løftet, men har også overgått forventningene. Den fikk enorm støtte fra seerne, og fikk flere priser.

'The Red Sleeve Cuff' startet med en ydmyk rating, men den skjøt i været til 17 prosent frem til finalen.

Lee Junho og Oh Dae Hwan(Foto: MBC Instagram) Lee Junho danser til 14:00s 'My House'

Etter to måneders venting og da han kom tilbake til radioprogrammet, oppfylte idol-skuespilleren endelig løftet sitt, og han danset til og med 14.00s 'My House' sammen med medstjernene Kang Hoon og Oh Dae Hwan... også kledd det Hanbok!

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: Lee Se Young innrømmer at Lee Junho er hennes telefonbakgrunn - Her er historien bak

Kang Hoon og Lee Junho(Foto: MBC Instagram) Kang Hoon og Lee Junho danser til 14.00s 'My House'

En av programlederne, Yoo Se Yoon, kommenterte at de var i stand til å møte kong Jeongjo og 14:00 samtidig.

Junho svarte da at han ikke en gang kan identifisere hvem han er i det øyeblikket siden han også hadde på seg kongens kostyme mens han danset til den populære K-pop-sangen.

Se Lee Junho, Kang Hoon og Oh Dae Wan danse til 14.00s 'My House' her !

14.00 Lee Junhos vellykkede første solofanmøte

'Radio Star'-studioet var fylt med jubel og latter fra vertene og 'The Red Sleeve Cuff'-besetningen under sistnevntes gjesteopptreden. Siden den ble filmet før Lee Junhos bursdag 25. januar, overrasket programmet og medspillerne ham inne i studio med en bursdagskake.

Den prisbelønte skuespilleren var takknemlig for å feire sin spesielle dag med sine nære kolleger.

Lee Jun(Foto: MBC Instagram) Lee Junho danser til 14.00s 'My House'

Videre, på grunn av populær etterspørsel, hadde Lee Junho sitt første offline og online solo-fanmøte sist 22. og 23. januar. Det var også en spesiell begivenhet i feiringen av hans 32-årsdag.

Lee Junhos første arrangement, 'Junho The Moment', var en stor suksess. Billettene ble utsolgt umiddelbart, og hans nære venn Song Joong Ki gjorde til og med en spesiell opptreden den første dagen av hans to-dagers soloshow.

I TILFELLE DU GLEMT DET: Koreansk reporter avslører hemmeligheten bak 14.00 Lee Junhos popularitet

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Shai Collins rapporterte dette.