KBS avslørte de nominerte for årets(Foto: Twitter/Instagram)
KBS avslørte de nominerte for årets 'beste variant' på 'KBS Entertainment Awards'

Den årlige prisutdelingen, '2020 KBS Entertainment Awards', skal etter planen sendes 24. desember kl. 20.30 KST!

I forkant av prisutdelingen og for å hedre de beste variasjons- og underholdningsshowene det siste året, avslørte KBS listen over nominerte som vil kjempe om tittelen til årets 'Beste Variety Show'.

De nominerte er som følger:  • 1 natt, 2 dagerSesong 4
  • Supermannens retur
  • Hunder er utrolige
  • Udødelig sang
  • Sjef i speilet
  • Herr Husmann
  • Stjerner toppoppskrift på Fun-Staurant!

Det vinnende 'Best Variety Show' på KBS vil bli avgjort gjennom profesjonell bedømmelse og stemmer sendt av seerne, som vil finne sted under prisutdelingen neste uke.

Variasjonsshowene får en sjanse til å overbevise seerne om å stemme dem som årets 'beste variant'. Besetningsmedlemmene i de nominerte programmene nevnt ovenfor vil presentere en spesiell forestilling under prisutdelingen. Det ble avslørt at rollebesetningen til 'The Return of Superman' sies å behandle seerne på en julesangscene mens stjernene i '1 Night, 2 Days' planlegger en eksplosiv mysteriescene.

Seerne er spente på å være vitne til hver forestillings spesielle ytelse, og alle kan ikke vente på at '2020 KBS Entertainment Awards' skal sendes snart!

KBS avslørte de nominerte for årets(Foto: Pinterest)
KBS avslørte de nominerte for årets 'beste variant' på 'KBS Entertainment Awards'

KBS Entertainment Awards er et årlig arrangement som er sponset av KBS-nettverket. Prisutdelingen vil vare i omtrent 140 minutter og vises i to deler på KBS2. KBS Entertainment Awards vil inneholde et utmerket show med K-pop-artister og musikkparodier fra Gag Concert-medlemmer. Denne seremonien holdes hver ende av året, og det har vært slik man forventer i 2017 da Entertainment Awards ikke ble holdt på grunn av KBS Variety Director Strike.

For å hjelpe deg med å avgjøre vinneren, sjekk ut vår korte beskrivelse av noen av showene nedenfor!

(Foto: twitter)
KBS avslørte de nominerte for årets 'beste variant' på 'KBS Entertainment Awards'

I varietéshowet '1 Night, 2 Days Season 4' drar rollebesetningsmedlemmet på turer gjennom Sør-Korea. Mens de gjør det, får medlemmene oppgaver på et bestemt måltidstidspunkt eller tidspunkt på dagen for å tjene belønninger.

I «The Return of Superman» blir kjendisfedrene bedt om å ta seg av barna sine alene i 48 timer uten hjelp fra noen andre mens konene deres tar en fridag for å slappe av.

KBS avslørte de nominerte for årets(Foto: instagram)
KBS avslørte de nominerte for årets 'beste variant' på 'KBS Entertainment Awards'

I 'Dogs Are Incredible' jobber programlederne sammen og studerer hvordan menneskene og kjæledyrene samhandler med hverandre og hvordan de kan leve i fred og harmoni.

I hver episode av 'Immortal Song' har de seks idolsangere som vil fremføre sanger av episodens sanger.

'Boss InThe Mirror' viser frem bedriftssjefer som går gjennom selvevaluering for å skape et sunt arbeidsmiljø for sine ansatte.

'MR. House Husband' viser seks menn som gjør husarbeid og foreldreoppdrag mens deres andre rollebesetningsmedlemmer observerer dem.

Sist men ikke minst, 'Stars Top Recipe at Fun-Staurant!' er en matlagingskamp mellom kjendiser! Matlagingen deres er basert på et tema eller en sjanger som faller på en bestemt episode.

Hvilket program vil mest sannsynlig ta hjem 'Beste variant' i 2020 på KBS? Del gjerne tankene dine nedenfor!

KDramasters eier denne artikkelen.

Skrevet av: Sam Yap